Marc Degryse voorspelt waar Club Brugge en Anderlecht dit seizoen zullen stranden

door: AVL
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Zowel Club Brugge als Anderlecht zijn bezig aan een bijzonder zwak seizoen. Club Brugge vloog afgelopen weekend uit de top 4 terwijl voor Anderlecht zelfs de top 8 een moeilijk verhaal wordt.

Club Brugge speelde dit weekend 2-2 gelijk tegen Charleroi. Het is alweer zeven speeldagen geleden dat de landskampioen nog eens de volle buit kon pakken. Anderlecht pakte wél nog eens de drie punten al had het met een 0-1 eindstand niet veel overschot tegen hekkensluiter Seraing.

Ook analist Marc Degryse ziet dat de situatie bij zijn twee ex-clubs problematisch is. De voormalige Gouden Schoen denkt wel dat Club Brugge zich de komende weken nog zal herpakken. Voor Anderlecht is hij een stuk minder optimistisch.

"Anderlecht zal moeten vechten voor een plek in de top-acht en Club Brugge voor een plek in de top-vier. Bij Club zie ik dat wel nog goedkomen, over de top-acht voor Anderlecht ben ik minder zeker", aldus Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Je kan Club Brugge geen gebrek aan kwaliteit verwijten."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24