Supporters, ook van Racing Genk, reageren op buitenspelgoal van Standard

door: BVDO
Lawrence Visser scheidsrechter
Afbeelding bron: Photonews

De goal van Standard in de match van vrijdagavond krijgt op sociale media duidelijk het label van buitenspel.

KVO-supporters reageren furieus op de toegekende goal van Standard. Maar ook fans van andere ploegen zien een duidelijk geval van buitenspel. Ook bij Racing Genk vragen fans zich af hoe deze goal kan goedgekeurd worden.

“Heel toevallig juist de lijn ‘niet beschikbaar’. En dat WEERAL in het nadeel van de kleinere ploegen… Wat een corrupte bende …”

“Ik ben steeds weer verbaasd over het verschil tussen hoe snel de EK-VAR buitenspel correct beoordeelde en hoe lang de JPL-VAR daar altijd over doet…”

“Altijd hetzelfde met die Visser. Eens een duts, altijd een duts”

“Och fascinerend hoe zo'n Lawrence Visser een wedstrijd helemaal uit de hand kan laten lopen. En dat zou dan onze beste Belgische scheidsrechter moeten voorstellen”

“Tiens, op de beelden die we zagen vanuit het VAR-centrum werkte het nochtans perfect, maar dan kunnen ze de lijn niet laten zien? Wees dan gewoon eerlijk en zeg dat Standard moet winnen van de arbitrage”

“Visser man van de match. Die moet elke match alle aandacht trekken, waanzinnig belachelijk die man. Zwaait met geel bij het minste”

“Dat is toch duidelijk offside? En wat is Lawrence Visser een egotripper… Echt by far de incompetentste scheids in 1A”

“Het blijft een loze Visser”

“Daarom dat we geen scheidsrechters op een EK of WK hebben”

“Voor de ploegen die hem als ref aangeduid krijgen, is het elke week bang afwachten waar er opnieuw in de fout gegaan wordt”