VTM

Aster Nzeyimana krijgt verrassende uitdaging van 'The Masked Singer'-kandidaten

door: COS
Lize Feryn en Aster Nzeyimana
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag moesten we in 'The Masked Singer' afscheid nemen van de schattigste Masked Singers. De Robots werden ontmaskerd als Lize Feryn en Aster Nzeyimana.

Lize Feryn en Aster Nzeyimana hebben enorm genoten van hun tijd in 'The Masked Singer'. Het allerleukste was volgens het koppel het groepsgevoel backstage. In 'Behind The Mask' onthullen Lize en Aster dat Aster een opvallende uitdaging kreeg van hun gemaskerde collega's.

"We hebben een WhatsAppgroep met alle kandidaten en Aster zat op het EK voetbalcommentaar te geven en de opdracht was om... Wat moest je zeggen?", vraagt Lize aan haar vriend.

"Ik moest Robo of Robots in mijn commentaar verwerken. Ik had gezegd: 'Da's goed. Dat lukt mij.' Ik heb anderhalf uur en meer om te babbelen, en ik kan daar echt alles in vertellen wat ik wil, dus dat gaat wel lukken", klonk het zelfverzekerd bij Aster.

Natuurlijk lukte het Aster om zijn secret mission te volbrengen. Tijdens de wedstrijd van Hongarije tegen Portugal klonk het volgende: "Carvalho. En dan Lovrencsics als een robotje op automatische piloot."

Download nu de gratis app van Redactie24 voor de leukste nieuwtjes over 'The Masked Singer'