VTM

Aster Nzeyimana onthult na 'The Masked Singer': "Gebeurde in volle uitzending"

door: COS
Lize Feryn en Aster Nzeyimana als Robots in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag was er een primeur in 'The Masked Singer': er vond een dubbele ontmaskering plaats. We moesten afscheid nemen van de schattigste figuren uit het programma: Robots. 

De kijkers van 'The Masked Singer' waren Lize Feryn en Aster Nzeyimana al sinds de eerste aflevering op het spoor. Ze werden pas echt verdacht toen Julie Van den Steen hun naam in de tweede aflevering liet vallen.

Ook in de omgeving van Lize en Aster wist iedereen wel zeker dat zij de Robots waren. De collega's van Aster probeerden hem meermaals van de wijs te brengen.

"Je zou denken: op de sportredactie, niemand kijkt ernaar want 'wij zijn te cool voor 'The Masked Singer', maar nee hè, allemaal! Na de eerste keer met 'City of Stars' kwam ik maandag op de VRT voor mijn eerste 'Extra Time' en direct collega's: 'Jij bent het! We weten het!", zegt Aster bij Qmusic.

Een andere collega van Aster ging nog een stapje verder. "Ik zat een keer in volle uitzending op 'Het Journaal' en de regisseur stuurde me via iMessage: 'Ik weet dat jij het bent, Robot'."

'The Masked Singer' kent voor jou geen geheimen met gratis app van Redactie24