VTM

Brecht De Geyter uit ‘Blind Getrouwd’ wimpelt verrassend voorstel van Ingeborg af: dit is er aan de hand

door: ASX
Brecht uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

In april raakte het nieuws bekend dat Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit ‘Blind Getrouwd’ niet langer een koppel vormden. In een exclusief interview aan HLN vertelt Brecht voor het eerst openhartig over de breuk.

De twee namen een vliegende start in het laatste seizoen van het populaire VTM-programma. De breuk kwam voor velen dan ook als een verrassing. “Onze relatie werkte niet meer”, vertelt Brecht. “Niet alleen de afstand, maar ook de diepere gevoelens bleven uit.”

Het koppel haalde alles uit de kast om hun huwelijk alsnog staande te houden. “We hebben keihard ons best gedaan en kunnen onszelf niets verwijten, maar elkaar loslaten is soms de beste oplossing”, gaat het verder. “Van ruzie is er absoluut geen sprake.”

Wie het ook erg jammer vindt, is presentatrice Ingeborg. Het VTM-gezicht volgde het parcours van de twee heren van dichtbij. Ze gelooft duidelijk nog in de kansen van het koppel en stelde zelfs gratis relatietherapie voor. “Heel sympathiek”, laat Brecht weten. “Ik ben ervan overtuigd dat ze dat heel goed zou doen, maar de breuk is definitief.”