VTM

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' gaan belangrijke kwestie uit de weg: "Geen oplossing"

door: LHX
Dziubi en Brecht
Afbeelding bron: VTM

In de laatste aflevering van 'Blind Getrouwd' zagen we hoe Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen enkele maanden na hun definitieve jawoord nog steeds samen zijn. Brecht woont nog steeds in Gent, Dziubi in Antwerpen.

"Brecht heeft ondertussen een digitale agenda. Dat is een hele verbetering geweest voor onze relatie", vertelt Dziubi Steenbergen in 'Blind Getrouwd'. Dat die agenda nodig was, is geen verrassing. De twee rijden immers heel wat over en weer tussen Antwerpen en Gent.

Ze moeten toegeven dat die afstand het er niet gemakkelijker op maakt. "Daar hebben we het nog niet over gehad", klinkt het bij Brecht De Geyter. "Mochten we het erover hebben, dan hebben we allebei geen oplossing."

Over samenwonen wordt er dus nog niet gesproken. "Er zijn heel wat factoren die die keuze ooit zullen beïnvloeden, maar ik denk dat ons gevoel eerst moet blijven groeien in de richting waarin het nu groeit", aldus Brecht. "We gaan het rustig op ons eigen tempo verder doen. Het zou nu veel te snel zijn om meteen al terug te gaan samenwonen", valt Dziubi hem bij.

Download nu de gratis app van Redactie24