VTM

Bruno Vanden Broecke zet William Boeva op zijn plaats na kritiek over 'Out Of Office'

door: STG
Bruno Vanden Broecke.jpg
Afbeelding bron: VTM

Mensen met bijzonder kwaliteiten in de spotlight zetten, we zien het steeds meer en meer gebeuren bij VTM. Het Nieuwe programma 'Out Of Office' is daar ook een mooi voorbeeld van.

Meer inclusie op het scherm. Dat is waar volgens velen nog ruimte voor is op het televisiescherm. Met 'Out Of Office' zijn er weer wat stappen in de goede richting gezet. Eerder zorgde dat onderwerp voor heel wat ophef.

William Boeva schreef in een open brief dat de kandidaten werden opgevoerd als knuffelberen door de programmamakers. Hij haalde ook fel uit naar de makers en was van dat het programma niets bijdraagt aan inclusie.

Ook Bruno Vanden Broecke haalt nu stevig uit naar Boeva. "Op gebied van inclusie vind ik dat er ook een heel schone lans wordt gebroken", klinkt het in Showbits.

"Het is niet zo dat het knuffelbeersysteem, waar de laatste tijd zoveel spraken over is geweest, dat is hier eigenlijk niet aan de hand omdat je eigenlijk het tegenovergestelde voelde", zegt Bruno. Volgens hem zijn het eerder de mensen met bijzondere kwaliteiten die de anderen gasten met de voetjes op de grond zetten en dingen bijbrachten.

 

Tags