VTM

Charlotte Sieben doet opvallende bekentenis over ‘Familie’: “Iedereen moet getroffen zijn door de dood van Louise”

door: ASX
Afbeelding bron: VTM

In de MNM-podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’ vragen Robin Keyaert en Kawtar Ehlalouch deze week Charlotte Sieben de kleren van het lijf. De jonge actrice vertolkt al zo’n twee jaar de rol van Louise Van den Bossche in Vlaanderens langstlopende soap ‘Familie’.

Charlotte doet meteen een heel verrassende uitspraak over haar toekomst bij ‘Familie’. “Ik speel Louise nu al zo lang dat de uitdaging er eigenlijk al wat uit is. Dat personage is eigen gemaakt”, beantwoordt de blondine op de vraag hoe lang ze nog in ‘Familie’ wil meespelen.

“Ik blijf het doen zolang ik het leuk vind”, nuanceert Charlotte haar antwoord. “Maar ik wil nog heel veel doen. Ik wil nog zoveel andere rollen spelen. Het zou raar zijn dat ik op mijn leeftijd al zou zeggen dat ik nu de top al bereikt heb en dat het niet meer moet zijn, toch.”

Charlotte heeft ook al nagedacht over hoe haar eventuele vertrek bij ‘Familie’ er uit moet zien. “Het moet echt wel iets groots zijn. Sowieso een seizoensfinale. Iedereen moet getroffen zijn door de dood van Louise, iets dat niemand verwacht”, besluit Charlotte.