Pommelien Thijs geeft ongezouten mening over ‘#LikeMe’ : “Daar heb ik een gigantische hekel aan”

door: ASX
Pommelien Thijs
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat hard voor de verschillende acteurs uit de razend populaire Ketnetreeks ‘#LikeMe’. Zowel Camille Dhont, Maksim Stojanac en Pommelien Thijs, de drie hoofdrolspelers uit de reeks, bouwen volop aan hun solo-carrière. Komt de toekomst van het programma daardoor in het gevaar?

In ’22 Minuten Stomme Vragen!’, de podcast van radiozender MNM, blikt Pommelien alvast vooruit op de toekomst van ‘#LikeMe’. Na drie seizoenen lijkt er nog geen sleet te zitten op de succesformule van het programma, al maakt Pommelien zich wel enkele bedenkingen.

“Het moet vooral geloofwaardig blijven. Die personages kunnen niet eeuwig op de middelbare school blijven”, klinkt het bij de jonge artieste. “Op een gegeven moment is het gewoon niet meer geloofwaardig en moet je het niet meer doen. Ik heb zelf een gigantische hekel aan volwassenen die kinderen spelen”, geeft Pommelien onomwonden toe.

Wanneer het doek over ‘#LikeMe’ valt, kan de zangeres niet voorspellen. “Ik haal er veel plezier uit omdat ik weet dat het mooi afgerond zal worden. Je moet eindigen op een fijn punt voor iedereen. Maar wanneer dat is, weet ik niet. Dat hoeft nu nog niet te zijn”, besluit Pommelien.