VTM

Hartverwarmend: Andy Peelman in de bres voor fel bekritiseerde Julie Vermeire

door: ASX
Andy en Julie
Afbeelding bron: Instagram @julievermeire

Kerst staat voor de deur en dan haalt menig Vlaming traditiegetrouw de mooiste kaartjes naar boven om elkaar het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar. Radiozender MNM pakt het iets ludieker aan, met de zogenaamde kerstslinger.

“Een slinger waarbij we liefde doorgeven van persoon tot persoon”, zo luidt het concept van MNM. Eerder deze week was Karen Damen aan de beurt. Zij wenste haar boezemvriend Andy Peelman “een jaar met heel veel blauwe lucht en vriendschap”.

Bijgevolg was Andy de volgende in het rijtje om iemand te verrassen met een warme kerstwens. De sympathieke acteur uit ‘De Buurtpolitie’ koos voor niemand minder dan Julie Vermeire. De twee leerden elkaar kennen in het VTM-programma ‘Een echte job’.

Andy maakte van de gelegenheid gebruik om Julie een hart onder de riem te steken. “Los van alle commentaren en alles wat men over jou zegt: blijf jezelf, er zijn al anderen genoeg”, klinkt het vol lof. “En van die gatachterlijke mensen die commentaren schrijven: je moet je daar niks van aantrekken!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)