VTM

De aanval is ingezet in 'De Verraders': "Heb een pleidooi van drie bladzijden"

door: COS
De Verraders
Afbeelding bron: VTM

Het is alarmfase rood voor de bondgenoten in 'De Verraders'. Op maandag 14 maart zullen er nog maar zes bondgenoten in het spel zijn. 

Verraders Jamie-Lee Six, Loïc Van Impe en Walter Damen speelden de afgelopen weken de ene na de andere bondgenoot naar huis. Aan de ronde tafel op maandag 14 maart zou er wel eens een einde kunnen komen aan de rit van één verrader.

In de aanloop naar de ronde tafel lijkt Niels Albert het licht gezien te hebben en is hij overtuigd dat Walter een verrader is. "De kopman van het andere team is Walter, de superknecht is Hannelore en Loïc gaat de bidon halen op en af naar de auto", klinkt het.

Jamie-Lee ziet in hem de ideale compagnon om de frontale aanval op haar collega-verrader in te zetten. "Hij denkt dat ík meega in zíjn verhaal, maar eigenlijk gaat híj mee in míjn verhaal", reageert ze.

Niels wil de ronde tafel volledig naar zich toetrekken met "een pleidooi van drie bladzijden". Krijgt hij de anderen aan zijn zijde en vormt er zich een meerderheid tegen Walter? We zien het maandag 14 maart om 20.35 uur bij VTM.