VTM

Droomhuis van Kathleen Aerts blijkt nachtmerrie: “We kunnen het weer verkopen”

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

In ‘Villa Zuid-Afrika’ hebben Kathleen Aerts en haar man Steven eindelijk het guesthouse van hun dromen gekocht. Maar dat blijkt helemaal niet te zijn wat ze dachten…

“Jongen, wat is dat allemaal”, klinkt het bij Steven. Er is van alles mis met hun guesthouse: er zijn kabels door de ramen geboord, er liggen tegels los en de deuren zijn verroest. Dat worden grote kosten.

Hij en Kathleen Aerts komen tot de conclusie dat ze 12 nieuwe deuren moeten steken. “En dan moet je ook nieuwe ramen steken. Dat zijn 72 ramen en deuren, hé”, klinkt het bij Steven.

“Ik weet het allemaal eigenlijk niet meer”, zegt Kathleen radeloos. “We gaan dat nu verbouwen, om achteraf te beseffen dat je maar één ding kon doen: met de bulldozer erover en opnieuw beginnen”, doet Steven er nog een schepje bovenop.

“We kunnen het ook gewoon weer verkopen”, oppert Kathleen voorzichtig. Haar conclusie: “Eigenlijk hebben we gewoon zeventig muren gekocht. Wél op een prachtig domein.” Het is dus afwachten hoe het verder verloopt in ‘Villa Zuid-Afrika’...