VTM

Kijkers van 'Villa Zuid-Afrika' hebben allemaal dezelfde boodschap voor Kathleen Aerts

door: COS
Villa Zuid-Afrika, Kathleen Aerts en Steven
Afbeelding bron: VTM

In 'Villa Zuid-Afrika' volgden we Kathleen Aerts en haar echtgenoot Steven de afgelopen weken tijdens de verbouwingen van hun gastenverblijf. Intussen ontvangen ze in 'Droom Guesthouse' al volop gasten.

Toen we Kathleen Aerts en Steven Van Hoof enkele weken geleden weer aantroffen in het nieuwe seizoen van 'Villa Zuid-Afrika' moest er nog heel wat werk verzet worden. De handen werden uit de mouwen gestoken en dat heeft geloond.

Het eindresultaat mag er echt zijn. Dat vindt Kathleen Aerts ook. Op Instagram toont ze alvast enkele prachtige kamers waar gasten volledig tot rust kunnen komen. "Zo fier op de resultaten!", schrijft ze erbij. En dat is volgens de kijkers van 'Villa Zuid-Afrika' helemaal terecht.

"Jullie hebben dit samen knap gedaan. Proficiat!", klinkt het in de reacties. "Het harde werk heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Jullie mogen er trots op zijn", laat nog iemand weten. "Wauw! Als wij naar Zuid-Afrika komen dan is de keuze vlug gemaakt denk ik!" En: "Jullie hebben sowieso een dikke pluim verdiend!"