VTM

Kathleen Aerts en Steven eerlijk over hun guesthouse: "Niet veel ruimte voor romantiek"

door: LHX
Kathleen Aerts en Steven instagram kathleen_aerts.jpg
Afbeelding bron: Instagram @kathleen_aerts

Het is een enorme opluchting: de verbouwingen aan het Zuid-Afrikaanse guesthouse van Kathleen Aerts en haar man Steven zijn achter de rug. Het was een helse periode voor hen.

Tijdens de verbouwingen ging er van alles mis, wat voor heel wat stress zorgde bij Kathleen Aerts en Steven. Ze noemden het 'de zes mottigste maanden in hun leven'. 

"Tijdens zo'n bouwproject, zeker als dat niet verloopt zoals je verwacht, is er niet veel ruimte voor romantiek", geeft Steven toe aan Dag Allemaal. "Gezellig met z'n tweeën iets gaan eten was er niet bij, het was eerder snel een broodje uit een tankstation binnen proppen en 's avonds doodmoe in bed ploffen om meteen in slaap te vallen."

Het is niet dat ze op scheiden stonden, maar de verbouwingen hadden een gigantische impact op hun leven. "Een jaar lang gingen alle gesprekken enkel daarover", klinkt het bij Kathleen.

Gelukkig gaat het intussen een stuk beter met hen. In 'Villa Zuid-Afrika' krijgen we te zien hoe de twee hun huwelijksgeloften vernieuwen en weer genieten van hun gezin tijdens hun tweede huwelijksreis.