VTM

Fans van ‘Familie’ bijzonder kritisch: “Veel meer van verwacht”

door: ASX
Sieg De Doncker
Afbeelding bron: VTM

Trouwe kijkers van Vlaanderens langstlopende soap ‘Familie’ werden op Driekoningen getrakteerd op een extra lange episode. De midseizoensfinale werd aangekondigd als een bloedstollende aflevering, maar daarover zijn de meningen eerder verdeeld.

Al wekenlang werd de spanning opgebouwd rond protagonisten Lars (Kürt Rogiers), Véronique (Sandrine André) en Koen (Sieg De Doncker). Lars dokterde een meesterplan uit om zijn echtgenote te bevrijden uit de klauwen van zijn halfbroer Koen.

Dat plan draaide echter op een sisser uit en dus rekende Véro op eigen houtje af met de gewelddadige Koen. Dat einde van de midseizoensfinale wordt maar lauwtjes onthaald door de fans, die duidelijk op hun honger blijven zitten.

“Was wel oké maar mocht beetje spannender”, klinkt het nog genuanceerd bij één van de vele kijkers. Andere fans winden er geen doekjes om: “Was flauw”, “Zo spannend was het nu ook weer niet. Alweer ontgoocheld” en “Langdradig, ik had meer verwacht”. Oordeel vooral zelf, de slotscène kun je hieronder herbekijken.