Bekende actrice maakt binnenkort haar opwachting in 'Familie': "Ik kwam binnen en dacht: 'Amai, dat is heavy, precies een thriller'"

door: STG
Annie Geeraers en Ray Verhaeghe in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

'Familie' blijft hun kijkers verrassen. Binnenkort duikt er weer een bekende actrice op in de soap.

Het voorbije seizoen introduceerde de makers van 'Familie' heel wat nieuwe personages. Dit kon op heel wat kritiek rekenen bij de kijkers. De cast maakte intussen een flinke verjonging door.

Ook vanochtend weten de makers ons weer te verrassen met groot nieuws. Binnenkort wordt de cast uitgebreid met een nieuw personage. Een rol die ze naar eigen zeggen te danken heeft aan haar collega: Jaak Van Assche.

“In ‘Familie krijgt thuisverpleegster Vanessa, het personage van Karen Damen, een andere functie aangeboden en daarom draagt ze een paar patiënten over aan haar collega Karin”, vertelt Loes Van den Heuvel aan Het Laatste Nieuws.

Hoelang ze de cast zal versterken is nog niet duidelijk. "Ik speel een gastpersonage, maar weet zelf nog niet voor hoelang. Dat hangt af van de inspiratie van de scenaristen. Ik ben zelf benieuwd, want ik weet ook nog niet wat mijn personage allemaal zal meemaken. Dat maakt soap trouwens zo spannend: het kan op elk moment nog alle kanten op", besluit Loes.