Loes Van den Heuvel zet meteen de toon op de set van 'Familie': "Koppige ezel"

door: STG
Loes Van Den Heuvel Familie.jpg
Afbeelding bron: Familie

Vanaf maandag zitten er heel wat vernieuwingen aan te komen in 'Familie'. De soap verwelkomt maar liefst drie nieuwe personages.

Enkele weken geleden raakte al bekend dat Loes Van den Heuvel zou meespelen in 'Familie'. Maandag maakt ze eindelijk haar intrede in de soap. Het is haar grote debuut na haar personage van Carmen in 'F.C. De Kampioenen.

Ze kruipt in de rol van Karin Bloemaerts, de nieuwe thuisverpleegster van Alfons. In Story vertelde ze  al eerder over haar eerste draaidag. "Ik had het gevoel dat er goed voor me werd gezorgd. Ook de sfeer achter de schermen was gemoedelijk."

Uit het eerste fragment blijkt dat de eerste ontmoeting toch niet helemaal verloopt zoals gepland. Vooral Alfons moet er niets van weten. "Hij heeft het nogal moeilijk met verandering", stelt Benny gerust.

"Ik weet ondertussen al veel", zegt Karin tegen Alfons in de eerste scène. "Dat je duidelijk iemand bent met een eigen willetje, om niet te zeggen een koppige ezel." Hoe het uiteindelijk afloopt zien we vanaf maandag om 20 uur bij VTM.