'Familie'-kijkers hebben het helemaal gehad: "Zien ze niet dat dit erover is?"

door: STG
Loes Van Den Heuvel Familie.jpg
Afbeelding bron: Familie

In 'Familie' groeien Karin (Loes Van den Heuvel) en Alfons (Jaak Van Assche) steeds meer naar elkaar toe. Er is zelfs al sprake van een kus. Toch reageren heel wat kijkers misnoegd over het personage van Loes.

Kijkers van 'Familie' hebben er even op moeten wachten, maar nu is het moment eindelijk aangebroken. Vorige week kregen we eindelijk te zien hoe Karin en Alfons steeds meer naar elkaar toe groeien.

Toch is niet iedereen het eens met de manier waarop Loes de rol van Karin neerzet. Vooral haar pruik kan op heel wat reacties rekenen.

“Een pruik werkt voor mij stimulerend”, vertelt Loes daar deze week over in Tv Familie. “Ik heb geen zin om mezelf te spelen en wil een personage neerzetten dat ver van mij af staat. Een pruik helpt mij daar bij."

“Ik snap niet waarom er plots een personage in ‘Familie’ met een pruik rondloopt terwijl iedereen zijn of haar gewone kapsel heeft", reageert een kijker. "Die pruik is zo fout" en "Ziet niemand bij 'Familie' dat dit er toch een beetje over is", klinkt het onder meer.