VTM

Fans van ‘Familie’ proesten het uit bij nieuwe verhaallijn: “Man man man, miserie miserie!”

door: ASX
Loes Van Den Heuvel Familie.jpg
Afbeelding bron: Familie

Cupido schiet zijn pijlen tegenwoordig goed raak in ‘Familie’. Onlangs vond Jan Van den Bossche (vertolkt door Jef De Smedt) na jaren opnieuw het liefdesgeluk bij een zekere Miranda. Daarnaast lijkt nu ook nog een tweede koppel in de maak te zijn.

Trouwe fans van het programma zien het alvast gebeuren. “Die gaan een koppel worden”, klinkt het unaniem. Het gaat uiteraard over Alfons (Jaak Van Assche) en Karin (Loes Van den Heuvel) die het de laatste dagen wel erg goed met elkaar kunnen vinden.

Een schril contrast met enkele weken geleden, toen Alfons vrij bits reageerde op zijn nieuwe thuisverpleegster. Maar zoals Bredero het 400 jaar geleden al zei: “Het kan verkeren!”

Heel wat kijkers drijven echter de spot met de nieuwe verhaallijn. Zowel Jaak Van Assche als Loes Van den Heuvel speelden immers jarenlang in ‘F.C. De Kampioenen’. Een serie waarin Fernand Costermans, gespeeld door Jaak, meermaals avances maakte op madame Carmen (vertolkt door Loes).

“Fernand heeft eindelijk touche met Carmen! Ow wacht, dat is een andere serie”, “Na al die jaren is het zover” en “Man man man, miserie miserie” zijn maar enkele van de vele grappige reacties.