VTM

Het gaat compleet mis voor Hans uit ‘B&B Zoekt Lief’ die met hartinfarct in ziekenhuis werd opgenomen: Er is belangrijk nieuws over hem

door: PMN
B&B Zoekt Lief - Hans - Mabel
Afbeelding bron: VTM

In het VTM-programma ‘B&B Zoekt Lief’ is het totaal misgegaan De 59-jarige Mabel is er nog altijd het hart van in.

In ‘B&B Zoekt Lief’ krijgen uitbaters van een ‘bed & breakfast’ vier potentiële liefdespartner over de vloer. Meestal gaat dit gepaard met veel romantiek maar ook jaloezie en rivaliteit.

Wat Mabel meemaakt is nog van een heel andere orde. Hans is één van de vrijgezellen die haar hart probeert te veroveren.

Het ging mis voor hem. Hij kreeg problemen aan zijn hart en werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

Mabel was geschokt toen ze het nieuws vernam. Hans sliep niet bij haar in de B&B omdat hij niet met een andere kandidaat in de kamer wilde overnachten.
(Lees verder onder de foto)

B&B Zoekt Lief - Hans
Afbeelding bron: VTM

Hans sliep die nacht in hetzelfde hotel als de productie. “Tijdens het ontbijt is hij onwel geworden”, legt Mabel uit in Het Laatste Nieuws.

“Toen de situatie niet verbeterde is hij opgehaald met een ambulance. Na wat onderzoeken in het ziekenhuis bleek dat hij een hartinfarct gekregen had.”

Mabel is Hans meteen gaan bezoeken in het ziekenhuis. Hans zelf is ook heel erg geschrokken.

(Lees verder onder de foto)

B&B Zoekt Lief - Mabel
Afbeelding bron: VTM

Hoe gaat het nu met Hans?

Over Hans is er wel goed nieuws. Het gaat intussen beter met hem.

Hij mocht na een dag of vijf mocht hij het ziekenhuis verlaten. In januari is hij in België geopereerd. Hans is vandaag nog steeds herstellende van die operatie.