VTM

Hilarische beelden! Zo betrapte dochter Marc Coucke tijdens 'The Masked Singer'-voorbereidingen

door: COS
Marc Coucke als Kolonel Mops in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag maakten we kennis met de tweede lading 'The Masked Singer'-figuren. We moesten meteen afscheid nemen van Kolonel Mops, oftewel Marc Coucke.

Marc Coucke had alleen zijn jongste dochter Alysée en twee weken later ook zijn vrouw ingelicht over zijn deelname aan 'The Masked Singer'. Zijn oudste dochter Chloé wist van niks. Toch ging het een keer bijna mis.

Marc en zijn gezin waren aan zee. Hij was alleen thuis en oefende in de douche de lange eindnoot van 'Sweet Caroline'. "Toen ik uit mijn douche kwam, bleek mijn oudste dochter ondertussen thuis te zijn. Die lag op de grond van het lachen", vertelt Marc in 'Behind The Mask'.

Chloé had een stukje opgenomen en zou dat weleens naar vriendinnen durven doorsturen. "Ik had een fractie van een seconde om te zeggen: stuur het niet door want ik wil volgend jaar meedoen aan 'The Voice Senior'. Ze heeft dat geloofd."

Nu deelt Marc het filmpje in kwestie op Instagram. "Twee weken geleden vroeg ze nog eens: 'hoe is het afgelopen met dat zanggedoe?' 'Gaat niet door, VTM dacht dat niemand zich zou omdraaien.' 'Dacht ik al.'"

"Ik kan niet meer", reageert Julie Vermeire. Ook Zita Wauters ligt in een deuk. "Hilarisch... en superschattig", reageert prinses Delphine onder het filmpje.