VTM

Kathleen Aerts en gezin krijgen scherpe commentaar na eerste aflevering 'Villa Zuid-Afrika'

door: COS
Kathleen Aerts, Lewis, Jay en Steven
Afbeelding bron: VTM

Op VTM 2 is maandagavond 'Villa Zuid-Afrika' in première gegaan. Daarin volgen we Kathleen Aerts en haar gezin tijdens hun zoektocht naar een guesthouse in Zuid-Afrika.

Op sociale media zijn de reacties verdeeld over het realitydebuut van ex-K3'tje Kathleen Aerts en haar gezin. Op Twitter wordt er gesproken van "een tegenvaller". "Dacht dat het iets meer op 'Camping Coppens' zou lijken, maar het is eigenlijk echt saai."

"Ik vind het echt een beetje cringey (ongemakkelijk om naar te kijken, red.)", schrijft een andere kijker. "Leven die echt zo? Gaan die echt zo met hun kinderen om? Of is dit enkel voor cool te doen in de 'serie'?", vraagt iemand zich af. "Het lijkt of ze zich een beetje aanstellen voor tv..."

"Proficiat, VTM. Jullie hebben iets irritanter gemaakt dan álle herhalingen van 'F.C. De Kampioenen' samen. Nooit gedacht dat Kathleen zo('n clown) kon zijn", klinkt het erg scherp.

Toch hebben ook heel wat mensen genoten om Kathleen, Steven, Lewis en Jay in hun eigen programma te zien. "Ik kijk naar 'Villa Zuid-Afrika' en man, Kathleen is echt een zalig mens!", vindt een fan.