VTM

Kijkers geven hun ongezouten mening over seizoensfinale ‘Familie’

door: WVDS
Familie Lars seizoensfinale juni 2022
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag was er de seizoensfinale van ‘Familie’. Het leven van een aantal personages lijkt na deze aflevering aan een zijden draadje te hangen.

Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker) raken slaags in een heftig gevecht. Hun strijd zetten ze verder in een halsbrekende race op de weg. Véronique (Sandrine André) kan een vechtende Lars en Koen nog net ontwijken, maar belandt daardoor zelf met haar wagen in het water. 

Ook het leven van Niko is heel onzeker. Tijdens de boksmatch van Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens) valt Niko bloedend knock-out op de grond. Niko blijft roerloos liggen. En Mieke (Caroline Maes) ziet het allemaal gebeuren. 

Het merendeel van de kijkers reageert bikkelhard op de seizoensfinale van hun favoriete reeks. “Vond het beneden peil ... zo voorspelbaar en erg langdradig gefilmd. Nee, heb al beter gezien”, “Trok op niks”, ”Het was triestig amai”, “De dood van Peter en Marie-Rose leek meer op een seizoensfinale”, is hun ongezouten mening.

Andere fans vonden de finale dan wel weer de moeite en kijken al uit naar het volgende seizoen. “Weer twee maand afkicken”, “Ik wil het nu al zien van september kan al niet wachten”, zijn enkele commentaren.