VTM

Kijkers van 'De Verraders' uiten hun ongenoegen: "Totaal niet nodig!"

door: COS
De Verraders
Afbeelding bron: VTM

Maandag 7 februari ging op VTM het veelbelovende 'De Verraders' van start. In Nederland oogstte het programma veel succes, voorlopig klinkt er in Vlaanderen naast lovende reacties ook veel kritiek.

Hoewel er veel kijkers positieve reacties achterlaten op sociale media, lezen we ook enkele kritische reacties. De vergelijking met het populaire 'De Mol' is snel gemaakt. Zeker wanneer het ook zo klinkt. "Muziek van 'Wie is de Mol?' in 'De Verraders'. Komaan, totaal niet nodig. En het begon nochtans zo sterk", lezen we.

"'De Verraders' is 'De Mol' van den Aldi", merkt een kritische kijker op. "Vind 'De Verraders' echt pokkesaai. Wat is er nu gebeurd in die aflevering? Juist ja, niets. Geef mij maar 'De Mol'", zegt een andere. "Nog niet overtuigd dat het programma beter is met BV's dan als het met de onbekende Vlaming was. Daarom is 'De Mol' zo populair."

"Ik snap niet wie dit leuk vindt? Een flauwe poging om mee te surfen op de populariteit van 'De Mol', niemand die uitspreekt dat dit gewoon Weerwolven is en de kijker die niet kan meespelen; je kent de verraders al", zegt iemand anders. "Ik vond het echt saai. Twee derde verraders ook nog nooit in m'n leven gezien of gehoord, extra jammer."

Iemand heeft nog een tip voor VTM: "Met zoveel deelnemers is het wel de bedoeling dat er personages worden toegevoegd. Ik mis nog een piepend meisje, cupido, heks en jager. En het belangrijkste: geen voorspelbare weerwolven."

Download nu de gratis app van Redactie24