VTM

Kijkers willen allemaal hetzelfde kwijt over deze persoon in 'Out Of Office'

door: STG
OutOfOffice.jpg
Afbeelding bron: VTM

Na 'Blind Getrouwd' konden we gisteren op VTM kijken naar een nieuw experiment. In 'Out Of Office', gaan vijf mensen die niet meer in staat zijn om te werken een nieuwe uitdaging aan.

Bijna een half miljoen Vlamingen ervaren elke dag zoveel stress dat ze niet meer in staat zijn om te werken. Vijf van hen gaan een nieuw experiment aan. Bruno Vanden Broecke ontdekt samen met hen hun bijzondere kwaliteiten. 

Samen staan ze voor de gigantische uitdaging om op een half jaar tijd een oude stal ombouwen tot een korte keten biowinkel. Na de eerste aflevering lijkt deelnemer Willem Wolput al alle harten verovert te hebben van kijkend Vlaanderen. 

"Mijn medisch dossier is groter dan mezelf. Als je 1 meter 22 bent, is dat niet zo héél moeilijk.”, lacht Willem in Het Laatste Nieuws. Hij ziet zijn aandoening dan ook niet als iets negatief.

“Hoe raar dat ook klinkt. Bij mij is het meteen duidelijk dat er iets ‘anders’ is. Maar dat wil — ook al zijn er mensen die zeggen van wél — niet zeggen dat ik minder waard ben, of dat mensen met een burn-out dat zijn.”

Ook kijkend Vlaanderen reageert enthousiast op 'Out Of Office'. "Eindelijk een heel top programma uit het werkelijke leven gegrepen. Toffe mensen", "Super programma! Heb meerdere keren een traan gelaten door de herkenbaarheid!", en "Meer inclusie op het tv scherm", klinkt het.

 

 

 

Tags