VTM

Kürt Rogiers valt iets op bij Sieg De Doncker: "Heel erg"

door: LHX
Afbeelding bron: Medialaan

Vanaf zaterdag wordt 'Marble Mania' uitgezonden op VTM. In dat spelprogramma nemen telkens drie BV's het tegen elkaar op in een knikkerwedstrijd. De presentator van dienst is Kürt Rogiers.

In één van de afleveringen van 'Marble Mania' zijn de drie deelnemers drie radio-dj's van verschillende zenders. Eén van hen is Maarten Vancoillie van Qmusic. 

Wanneer Kürt Rogiers te gast is op Qmusic polst Maarten bij hem of hij in het programma toch niet te fanatiek is overgekomen. Dat gevoel heeft hij namelijk. "Op een gegeven moment heb ik gezegd: 'Goh ja, weet je, op het einde van het spel ben ik nog altijd de marktleider", bekent hij. 

"Toen vond ik dat grappig, maar eigenlijk is dat iets degoutants om te zeggen", aldus Maarten. "Zit daar niet mee in, Maarten, want iedereen was fanatiek", stelt Kürt hem gerust. "Je bent zeker niet de fanatiekste."

Zo vermoedt hij dat de kijkers enorm zullen schrikken van het fanatisme van tv-kok Roger Van Damme. "Sieg De Doncker passeert ook, en die was ook heel erg. En ik denk dat jij dan op de derde plaats komt."