VTM

An Lemmens beleeft opmerkelijk avontuur met dochter Zappa-Rosa

door: LHX
An Lemmens en Ruth Beeckmans in 'Belgium's Got Talent'
Afbeelding bron: VTM

Toen An Lemmens met haar 7-jarige dochter Zappa-Rosa in Antwerpen aan het shoppen was, vroeg het meisje haar moeder of ze een tattoo mocht laten zetten. Ans reactie was wel érg ongewoon.

"Natuurlijk mag jij dat, lieve schat. Het is jouw lijfje", zei An Lemmens tegen Zappa-Rosa. "In werkelijkheid breekt het angstzweet me al uit dat ze ooit iets aan haar perfecte lijfje zou doen", schrijft ze op Instagram.

Op de vraag wanneer ze het mag, was haar antwoord nóg verrassender. "Als jij een tattoeëerder vindt die er vandaag eentje wil zitten bij jou, dan mag je dat van mij", klonk het.

Zappa-Rosa was helemaal in de wolken en stapte meteen een tattooshop binnen. Met een dikke knipoog vroeg An de tattoeëerder of Zappa-Rosa een tattoo mocht kiezen. Hij speelde het spelletje meteen mee. 

"Na eventjes zoeken is Zappa-Rosa ervan overtuigd dat ze een skull, doorboord met een mes, op haar been wil", vertelt An. "En dan smolt mijn hart helemaal: die kerel neemt een kaartje en schrijft daar een afspraak op voor binnen 11 jaar, wanneer ze 18 is."

"Het gezicht van mijn dochter was goud waard en ze heeft de rest van de dag op wolkjes gelopen", aldus An. "Haar afspraak hangt nu op de koelkast."

Haar volgers vinden het een geweldige anekdote. "Wat een verhaal!", klinkt het onder andere bij Rani De Coninck. "Schitterend van die man!" "Dit is echt de max", vindt ook Ann Van Elsen.

Tags An Lemmens