VTM

An Lemmens moet haar dochter zwaar teleurstellen: "Wil gewoon niet dat ze dat doet"

door: LHX
An Lemmens
Afbeelding bron: Photonews

An Lemmens heeft twee kinderen. De oudste, Zappa-Rosa, is zeven jaar. Zij begint al wel wat interesse te tonen in het werk van haar mama.

Tot nu toe heeft Zappa-Rosa nog maar erg weinig gekeken naar de programma's die An Lemmens presenteert. "Ze heeft daar nooit interesse voor getoond. Maar nu begint dat wel te komen, maar vooral omdat ze zo in muziek geïnteresseerd is", zegt An in de podcast 'Welcome to the AA'.

Zelf vindt ze dat niet zo fijn. Zo wil Zappa-Rosa graag meedoen aan 'The Voice Kids', maar dat is uiteraard moeilijk. "Ik wil gewoon niet dat ze dat doet. Ik kan moeilijk mijn eigen kind laten meedoen aan een programma waar ik zelf iets mee te maken heb, ook al kan ik zelf niks beïnvloeden", vindt An.

Dat is niet het enige probleem dat ze ermee heeft. "Ik zou het ook niet willen omdat ik ze niet wil blootstellen aan het harde oordeel van de mensen, wat het kind van een bekend persoon sowieso nog erger krijgt", klinkt het. 

Dat betekent echter niet dat we Zappa-Rosa nooit op televisie zullen zien. "Als ze oud genoeg is, ze vindt zichzelf sterk genoeg en ze wil dat echt: doe wat je wil", aldus An.

Tags An Lemmens