VTM

An Lemmens neemt opvallende beslissing over haar baby: "Als moeder heb ik daar recht op"

door: BCM
Afbeelding bron: Instagram

An Lemmens had al een dochter Zappa Rosa (7) uit haar eerdere huwelijk met kunstenaar Arne Quinze. Begin april is ze voor een tweede keer bevallen.

An Lemmens is intussen drie jaar samen met filmregisseur Sam Ostyn. Intussen is ze ook bevallen van zijn kind. Het geslacht en de naam van het kind zijn tot op vandaag nog niet geweten.

En daar heeft An haar redenen voor, die ze graag meedeelt. Ze doet dat in een lang bericht op Facebook. "De enige keer dat ik hier iets over kwijt wil, en dan hoop ik dat de discussie hierna eindigt", luidt de eerste zin.

"Je bent net bevallen, en er wordt van je verwacht dat je dat meteen deelt. Met heel het internet. (...) En iedereen mag z’n mening geven. (...) Over vanalles en nog wat."

"Als het op mijn privéleven aankomt, en dan zeker wat mijn kinderen betreft, ben ik heel voorzichtig. Dat weten jullie", gaat ze verder.

"Ik voel niet de nood om alles van dat prutske te delen", legt An uit. "Laat me nog maar in mijn bubbel genieten. Ik denk dat ik daar, net als iedere moeder, recht op heb."

Lees het volledige bericht hieronder.

Tags An Lemmens