VTM

An Lemmens op de vingers getikt na eerlijke foto's met zoontje Roscoe

door: COS
An Lemmens
Afbeelding bron: Instagram @anlemmensofficial

An Lemmens zagen we vrijdag in de finale van 'The Voice van Vlaanderen'. Tijdens de Knockouts en Battles had de presentatrice even moeten afhaken door de komst van zoontje Roscoe.

Op Instagram deelt An Lemmens enkele foto's met haar oogappel. "Mijn 2022 dat was: eindelijk ons prachtig lieve mannetje in onze armen kunnen houden en overladen met kusjes. Opnieuw ervaren hoe krachtig moeder natuur is. De leeuwin in me voelen brullen en tegelijkertijd zo kwetsbaar zijn", klinkt het.

"Opnieuw beseffen dat mama zijn het liefste is wat ik ben en doe. Dag en nacht mijn baby’tje aanleggen waar en wanneer dat ook is. En urenlang kolven. Wanneer het moment daar is om met borstvoeding te stoppen, kan onze Roscoe nog wel een hele tijd verder teren op die volgestouwde diepvries."

"Goed gedaan", reageert Natalia. "Geniet ervan en bedankt om dit te posten", klinkt het. "Het mooiste wat er is", zegt nog iemand. "Wat fijn dat je dat helpt te normaliseren", lezen we nog. "Fijn dat het zo goed lukt. Hoe graag ik het ook wilde, het is een ganse strijd geweest", zegt een andere volger. 

Ook voor andere volgers blijken de beelden confronterend. "Allemaal heel mooi maar soms mag er ook 's bij stilgestaan worden dat het niet bij elke mama lukt om borstvoeding te geven. Heel veel verdriet om gehad", klinkt het. "Idem hier", reageert nog iemand.

 

 

 

Tags An Lemmens