VTM

Maureen Vanherberghen verrast na 'De Verraders': "Ik durf niet voor iedereen spreken"

door: COS
De Verraders
Afbeelding bron: VTM

Op maandag 7 februari ging het nieuwe 'De Verraders' van start op VTM. Het programma kende in Nederland een enorm succes.

In 'De Verraders' verblijven 18 bekende Vlamingen dagenlang in een kasteel. Door opdrachten te doen kunnen ze een zilverschat bemachtigen. Alleen: er lopen drie verraders rond die elke nacht een bondgenoot 'vermoorden'.

In de eerste aflevering van 'De Verraders' kregen we te zien dat strafpleiter Walter Damen, tv-kok Loïc Van Impe en actrice en influencer Jamie-Lee Six door Staf Coppens werden aangeduid als de drie verraders.

Als we de previews van de komende afleveringen mogen geloven dan zullen er nog een heleboel verhitte discussies plaatsvinden. Niemand durft elkaar immers te vertrouwen. Of er onderling dus echte vriendschappen zullen ontstaan is nog maar de vraag.

"Zijn jullie allemaal nog vriendjes nu?", vraagt een volger aan Maureen Vanherberghen, die samen met haar lief Sieg De Doncker deelnam aan het programma. "Wij wel. Maar ik durf niet voor iedereen te spreken", aldus Maureen.

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker
Afbeelding bron: Instagram @maureen_vanherberghen