VTM

Nick en Christophe uit 'Blind Getrouwd' beleven samen een bijzonder moment

door: STG
Nick Laenen en Christophe Ramont
Afbeelding bron: Instagram @c_ramont

Nick Laenen en Christophe Ramont trouwden twee jaar geleden in 'Blind Getrouwd'. Ze waren het eerste koppel van hetzelfde geslacht.

Nick Laenen en Christophe Ramont konden het goed met elkaar vinden in 'Blind Getrouwd'. Na afloop van het programma bleven ze echter niet getrouwd. Ook na hun scheiding bleven ze bevriend met elkaar.

Intussen is Nick al meer dan een jaar heel gelukkig aan de zijde van zijn nieuwe vriend. Begin september postte Nick voor het eerst een foto op Instagram. Daarop zagen we de armen van zijn nieuwe liefde rond Nick zijn nek, maar een gezicht konden we er toen niet opplakken. "Hij wil liever niet in de schijnwerpers staan, dat respecteer ik volledig", klonk het toen.

Hoewel Nick dus terug de liefde vond spreekt hij nog regelmatig af met Christophe. Gisteren deelde hij nog een leuke foto op Instagram. Ze hadden namelijk samen een bijzonder moment te vieren. "Speciale datum en date.  12 oktober is en blijft de huwelijksverjaardag, ook al zijn we wel gescheiden natuurlijk (en is Nick gelukkig met een andere man en Christophe op zoek naar een andere man). Altijd fijn om elkaar terug te zien, het was echt te lang geleden…maar op deze dag moeten we wel tijd maken natuurlijk", schrijft Nick.

Nick en Christophe kunnen rekenen op heel wat leuke reacties. Zo reageert Laura, die ook deelnam in datzelfde jaar met "toppers", en ook Dziubi uit het huidige seizoen deelt een liefdevolle emoji.