VTM

Robots zingen voor het eerst in 'The Masked Singer': "Het zal dit duo zijn"

door: COS
The Masked Singer 2022 Robots
Afbeelding bron: Photonews

Het raden is nu echt begonnen. 'The Masked Singer' gaat vrijdag pas van start, maar VTM deelt alvast een eerste optreden met ons.

'The Masked Singer' zorgde een tijdje geleden alvast voor een primeur: voor het eerst zou een duo deelnemen aan het programma. Robot werd plots Robots.

Tijdens hun eerste show brengen Robots het nummer 'City of Stars' uit de musical 'La La Land'. Het speurdersteam is meteen onder de indruk van hun talent. "Amai, da's goed gezongen", klinkt het bij Karen Damen. "Da's professioneel, alle twee."

Het panel denkt aan Marie en Viktor Verhulst, Maxim en Julie Vermeire of misschien Sam Gooris en Kelly Pfaff. Op sociale media wagen fans van het programma zich meteen aan een aantal gokjes. Zo komen Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings het vaakst voorbij.

Bab Buelens en Vincent Banic worden ook verdacht. Jelle en Clara Cleymans denken sommigen ook te herkennen. We zien ook dat de Robots best groot zijn. Zouden enkele kijkers dan misschien gelijk hebben met het gokje Aster Nzeyimana en Lize Feryn?

Download nu de gratis app van Redactie24 en mis niets over 'The Masked Singer'