VTM

Stef Wauters krijgt het hard te verduren: “Dat hij dat thuis maar doet”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Stef Wauters ruilde afgelopen zaterdag zijn vertrouwde nieuwsankerstoel in voor een comfortabelere zetel in ‘de living van VTM’. Hij praatte er met enkele studiogasten het voetbal van de Rode Duivels aan elkaar.

Stef Wauters kreeg onlangs meer hooi op z’n vork van zijn VTM-bazen. Ze vroegen hem namelijk of hij het zag zitten de bespreking van de Nations League voor zijn rekening te nemen. Met een beetje twijfel ging hij in op het aanbod om weer even naar zijn sportjournalistieke roots terug te keren.

Op Twitter is echter niet iedereen even blij met Stef als commentator. “ Stef Wauters probeert ons de Nations League te verkopen als een uitbater van een McDonalds die met wasco’s vier Michelinsterren op zijn ruit heeft proberen tekenen”, klinkt het.

Nieuwsdienst

“Het was om misselijk van te worden. Dat hij thuis in zijn zetel zo ligt, geen probleem, maar hij zit in een programma dat op TV komt …”, vindt iemand. “ Stef Wauters, blijf bij je nieuwsdienst, dat doe je goed, maar laat sportverslaggeving over aan de VRT aub.”

Toch heerst er verdeeldheid en krijgt Stef ook heel wat positieve reacties. “ Stef Wauters was het lichtpunt in een oersaaie en slechte wedstrijd”, zegt iemand vastberaden.