VTM

Vriend Danira Boukhriss Terkessidis praat mond voorbij over deelname 'The Masked Singer'

door: STG
Danira Boukhriss Terkessidis
Afbeelding bron: Instagram @danira__bt

'The Masked Singer' zit sinds vrijdag in een stroomversnelling. Alle personages werden voor het eerst samengevoegd in 'The Big Bang'.

Danira Boukhriss Terkessidis is opnieuw gelukkig in de liefde. Die vond ze bij Ward Kerremans. Op Instagram deelde Danira eerder deze week voor het eerst enkele foto’s.

Danira houdt haar privéleven graag uit de schijnwerpers. Het nieuws over hun relatie raakte toevallig bekend tijdens de voetbalpodcast ‘MIDMID’.

Afgelopen maandag werd de film ‘Noise’ voorgesteld, waarin Ward Kerremans zijn eerste grote hoofdrol speelt. Ook Danira was uiteraard aanwezig op de première. Het Laatste Nieuws vroeg aan de acteur wat nu eigenlijk het ergste is: de film 'Noise' of verzwijgen dat Danira deelneemt aan 'The Masked Singer'.

“Uhm, de film ‘Noise’”, klinkt het. “Ik weet niet wat zij doet”, klinkt het mysterieus. “Ik weet dat ik niet in zo’n pak zit en verder heb ik nog nooit naar ‘The Masked Singer’ gekeken."

Of Danira echt in het pak van Foxy Lady zit, zien we ten vroegste over twee weken bij VTM. Nu vrijdagavond staat er voetbal gepland in het zendschema van de zender.