Bakelants komt met totaal onverwachte naam om de Ronde van Vlaanderen te winnen

door: BVDO
Jan Bakelants
Afbeelding bron: Photonews

Zondag wordt de Ronde van Vlaanderen gereden. Mathieu van der Poel blijft de topfavoriet, maar door de valpartij van Wout van Aert zou het wel eens een vreemde koers kunnen worden.

Iedereen keek uit naar een duel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel in de Ronde van Vlaanderen, maar dat komt er door de valpartij van onze landgenoot in Dwars door Vlaanderen niet.

Jan Bakelants gelooft er hard in dat ploegen die normaal niks in de Ronde te zoeken hadden nu plots wel weer in hun kansen geloven. Hij verwacht een rare wedstrijd vol verrassingen.

Met wellicht ook een onverwachte winnaar. Daarvoor kijkt Bakelants naar Soudal-QuickStep. “Misschien vindt Kasper Asgreen in een kast ver weggestopt een stel goede benen terug. En kan hij de onderschatting die nu rond de ploeg hangt, in zijn voordeel draaien”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

De ploeg van Patrick Lefevere heeft, tot grote ergernis van de CEO, nog niet veel laten zien in het klassieke voorjaar. Zondag zijn volgens Bakelants dingen mogelijk die niet voor mogelijk gehouden werden tot woensdag.