Geert De Vlieger deelt ferme steek uit aan Remco Evenepoel en zijn vader

door: BVDO
Remco Evenepoel
Afbeelding bron: Photonews

Het weekend van het WK wordt totaal overschaduwd door een uithaal van de vader van Remco Evenepoel. Met een forse reactie van Patrick Lefevere tot gevolg.

Patrick Evenepoel, de vader van Remco Evenepoel, liet zaterdagmorgen weten dat hij niet zeker is dat zijn zoon volgend jaar nog voor Soudal-QuickStep rijdt, ook al heeft hij nog altijd een contract bij de ploeg van Patrick Lefevere.

Reden daartoe is dat er volgens vader Evenepoel te weinig gedaan wordt om zijn zoon volgend jaar aan de Tourzege te helpen. Alles zou veel te traag gaan en beloftes worden niet nagekomen, zo liet vader Evenepoel weten.

Patrick Lefevere reageerde furieus en noemde de uitlatingen van vader Evenepoel, die ook de manager is van zijn zoon, dom. Hij zei desnoods naar de rechtbank te trekken als Evenepoel zijn contract niet uitdoet.

Op Twitter heeft Geert De Vlieger een ferme steek uitgedeeld aan Remco Evenepoel en zijn vader. “De beste omkadering zoeken… Dan misschien ook eens aan een goeie manager denken”, is hij heel erg duidelijk. De Vlieger sloot af met de hashtag #papaEvenepoel.