Ploegleider van Soudal-QuickStep heeft duidelijke boodschap over Lefevere in fusiedossier

door: BVDO
Patrick Lefevere
Afbeelding bron: Photonews

Het fusieverhaal tussen Soudal-QuickStep en Jumbo Visma ligt voor velen heel gevoelig. Zeker voor het personeel van Patrick Lefevere.

Bij Soudal-QuickStep liggen er 23 renners vast voor volgend seizoen. Op de website van de wielerploeg staan ook een kleine 60 stafleden. Allemaal mensen die door de fusie met Jumbo Visma moeten vrezen voor hun job. En dat beseffen ze maar al te goed.

Iljo Keisse, vorig seizoen gestopt als renner en nu aan de slag als ploegleider bij Soudal-QuickStep, denkt dat het goed komt. “Uiteraard gaat het er intern over. Dat is logisch. Er zijn toch een aantal vragen en momenteel hebben we nog maar weinig antwoorden. We kregen maandag een korte mail, maar daar werden we ook niet veel wijzer van”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Hij gelooft in de aanpak van Lefevere. “We kunnen niet meer dan vertrouwen hebben in Patrick. Hij heeft altijd zijn uiterste best gedaan en dat zal hij nu ook wel doen. Ik ga niet bij hem aankloppen om duidelijkheid. We kennen hem allemaal. Als hij iets te zeggen heeft, zal hij dat wel doen.”