Straffe transfer in de maak? Visma-Lease a Bike lonkt naar grote naam van Lotto Dstny

door: AVL
Lotto Dstny
Afbeelding bron: Photonews

Lotto Dstny begon veelbelovend aan het Vlaamse wielervoorjaar, maar na het uitvallen van onder meer sleutelfiguur Arnaud De Lie zakte de Belgische ploeg helemaal in elkaar.

Dstny won onder meer de UAE Tour met Lennert Van Eetvelt, maar in de kasseiklassiekers slaagde het team er niet in om zijn stempel te drukken. Vooral de ziekte van Arnaud De Lie zorgde voor een fikse aderlating, al was de 'Stier van Lescheret' lang niet de enige die het team de afgelopen weken moest missen.

Zo kon Dstny dit seizoen geen beroep doen op Florian Vermeersch na een valpartij in de Vuelta Ciclista a la Region de Murcia. Dstny kijkt uit naar de comeback van de 25-jarige Gentenaar al moet het ondertussen ook vrezen voor een vroegtijdig vertrek.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Visma-Lease a Bike namelijk hengelen naar de diensten van Vermeersch. Verder zouden er ook nog verschillende andere niet nader genoemde teams geïnteresseerd zijn om de renner in te lijven. Hoe concreet de interesse is, is voorlopig nog koffiedik kijken.