Vader Evenepoel gaat nog eens in de tegenaanval tegen Patrick Lefevere

door: BVDO
Remco Evenepoel
Afbeelding bron: Photonews

Zaterdag barstte een kleine bom bij Soudal-QuickStep. Vader Patrick Evenepoel kwam toen met opvallend nieuws naar buiten.

Vader Evenepoel liet weten dat het lang niet zeker is dat Remco volgend seizoen nog bij Soudal-QuickStep rijdt, ook al heeft hij nog een contract lopen. Er zou concrete interesse zijn van drie ploegen.

Patrick Lefevere reageerde snel en liet meteen weten dat zijn wielerploeg er een juridische strijd van zou maken als Evenepoel andere oorden zou opzoeken. In het slechtste geval kan de UCI Evenepoel dan zelfs schorsen.

Patrick Evenepoel ging na de reactie van Lefevere nog maar eens in de tegenaanval. “De onduidelijkheid over de toekomst van de ploeg is lastig. We weten niet hoe de vork precies in de steel zit. Ik denk dat het dan toch logisch is dat we ons vragen beginnen te stellen”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

“Ik weet wat Remco wil bereiken, maar de beloftes zijn niet nagekomen. Het contract is er en niemand wil een juridische strijd. Hij moet gewoon kijken waar hij zijn doelstellingen kan halen.”