Anonieme bron bevestigt: 'Zij zal Hanne van K3 vervangen tijdens 'Grote Sinterklaasshow''

door: STG
K3
Afbeelding bron: VTM

Hanne Verbruggen van K3 moet zich tijdens de laatste weken van haar zwangerschap rustig houden. Momenteel wordt ze vervangen door Diede van den Heuvel.

Het was even schrikken toen Studio 100 vorige week liet weten dat ook Diede van den Heuvel vervangen zou worden. Diede wist de voorbije weken telkens een mooie prestatie neer te zetten. Momenteel tourt K3 door Nederland met de show van 'Kom Erbij'.

Uiteindelijk zal Diede nog zeker tot het einde van dit jaar op het podium staan met Marthe en Julia. Tijdens De Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis zal dat niet het geval zijn. “We zijn heel blij dat Diede van ons weer K3 maakt, maar ze zal Hanne enkel in Nederland vervangen, en dus niet bij De Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis”, vertelde K3 eerder in Het Laatste Nieuws.

Volgens het Nederlandse roddelkanaal Juicechannel doen er heel wat geruchten de ronde wie er dan uiteindelijk voor de vervanging zal zorgen. Zo zou ex-K3’tje Josje Huisman tot de mogelijkheden behoren, net als ‘K2 zoekt K3’-deelnemer Remi De Smet en ook de naam van Marie Verhulst doet de ronde.

Een anonieme bron bevestigt nu dat Marie Verhulst Hanne zal vervangen. “Het gaat Marie zijn. Zij werkt vaker achter de schermen met K3 en ze hebben zelfs al samen gerepeteerd voor de show”, klinkt het. Of Marie Verhulst Hanne ook daadwerkelijk zal vervangen, komen we pas tijdens de Sinterklaasshow te weten.

K3juiceChannel16112022.png
Afbeelding bron: Instagram @juicechannel__
K3juiceChannel161120222.png
Afbeelding bron: Instagram @juicechannel__
K3juiceChannel161120223.png
Afbeelding bron: Instagram @juicechannel__
Tags K3