Er moet Hugo Sigal wat van het hart na donkere periode: "Voel ik me schuldig over"

door: STG
Hugo Sigal.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat elke dag weer beter met Hugo Sigal. Stilaan neemt hij de draad weer op na het onverwachts overlijden van zijn geliefde Nicole Josy.

In november moest Hugo Sigal nog onverwacht afscheid nemen van zijn 'Colleken'. De laatste weken probeert hij steeds meer in het openbaar te verschijnen.

Hugo bezoekt ook regelmatig een rouwpsycholoog om zijn verdriet te verwerken. In Het Laatste Nieuws blikt Hugo terug op deze heftige periode. Hij komt dan ook tot besef en richt zich graag tot zijn fans.

"Ik heb geprobeerd om iedereen te antwoorden, maar ik vermoed dat ik hier en daar wel wat mensen vergeten ben”, zegt Hugo.  “En dat ik niet iedereen even persoonlijk kon bedanken voor de steun. Ik voel me daar zelfs wat schuldig bij", klinkt het.

Daarom heeft Hugo een idee uitgewerkt. Om zijn dankbaarheid te tonen organiseert hij een middag voor zijn vrienden en de fans.

"Op 5 maart wordt een middag met de fans en vrienden georganiseerd waar we Nicole herdenken, een hapje eten en foto’s en filmpjes van haar zullen bekijken."

"Ik weet dat ik die dag zeker zal bleiten, maar het zal me troosten en deugd doen dat ik iedereen nog eens persoonlijk kan zien", besluit Hugo.