Er moet Hugo Sigal wat van het hart na geweldig nieuws: "Dat is heftig"

door: STG
Hugo Sigal.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Hugo Sigal kreeg deze week geweldig nieuws te horen. 'Het Leven', zijn eerste solosingle, kwam op nummer 1 terecht in Itunes. Een mooie bekroning na een moeilijke periode. In november moest Hugo nog onverwachts afscheid nemen van Nicole Josy.

4 november 2022: het is een dag die Hugo Sigal nooit zal vergeten. Een val van de trap werd Nicole Josy fataal. Hugo Sigal pikt de draad opnieuw op, en bracht zijn eerste solosingle uit. 'Het Leven' is dan ook een eerbetoon aan Nicole.

"Zonder de steun van zijn familie, collega’s en entourage was dat nooit gelukt. “Ik ben hen heel dankbaar, want in mijn eentje zou ik het niet kunnen”, zegt de zanger in Het Laatste Nieuws. “Ik voel ook dat het publiek mij nog steeds omarmt. Ik krijg nog vaak cadeaus, brieven van mensen die me steunen en tekeningen van kinderen. Ik trek me daaraan op", klinkt het.

Al gaat het niet altijd de goede richting uit. “Ik heb het verlies van Colleke nog geen plaats kunnen geven”? zegt Hugo. “Het is ook allemaal zo snel gegaan, we hebben geen afscheid van elkaar kunnen nemen."

De voorbije dagen waren dan ook bijzonder moeilijk. “Ik heb veel gehuild. Thuis op mijn sofa kijk ik naar een foto van Colleke en laat ik mijn tranen de vrije loop. Als ik iets omhanden heb gaat het, maar thuis is het moeilijk", besluit hij.