Er valt iets op bij Julia Boschman in de musical van 'De drie biggetjes'

door: LHX
Hanne, Marthe en Julia van K3
Afbeelding bron: VTM

Op 10 februari ging de K3-musical 'De drie biggetjes' in de première. Nog tot eind mei kan je ernaar gaan kijken.

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn dolbij dat ze iconische K3-musical mogen spelen. Het is een droom die werkelijkheid is geworden.

Vooral voor Julia is het een bijzondere ervaring. Zij is nog maar twee jaar een K3-tje en voor haar is een musical een heel nieuw avontuur.

Het is dan ook geen wonder dat ze zich volledig smijt. Dat is ook influencer Jonatan Medart opgevallen. "Julia was verreweg de meest enthousiaste big", zegt hij in een TikTokvideo. "Hoe die meid danst... Haar schouder vloog nog niet niet uit de kom."

"Dat komt omdat ze nog volledig nieuw is", vermoedt hij. "Ze zit nog met dat enthousiasme. Ze is echt een wilde big!"

Jonatans volgers zijn het helemaal met hem eens. "Ik weet niet hoe Julia het doet, maar zij danst altijd zo enthousiast in elke show", reageren ze.

"Julia past gewoon zo goed bij K3. Ze houdt echt de spirit erin. Die meid heeft er heel haar leven van gedroomd." "Zo leuk dat ze enthousiast danst, alleen ziet het er wel gek uit als de anderen dat niet doen", wordt er ook wel opgemerkt.

@jonatanmedart1 heel die zaal ook vol met volwassenen ahhahaha was top ? #de3biggetjes #k3 #dedriebiggetjes #foryoupage #foryou #jonatanmedart1 #CapCut #studio100 ? origineel geluid - Jonatan Medart