Jonatan Medart gaat door rouwproces: “Doet mij meer dan ik gedacht had”

door: ASX
Jonatan Medart
Afbeelding bron: YouTube @jonatanmedart

Droevig nieuws ten huize Medart. De populaire influencer laat in zijn laatste YouTube-post weten dat hij afscheid moeten nemen van Wolly, zijn kat.

“Mijn kat is overreden”, vertelt Jonatan in een bijzonder openhartige video. “Dat is echt wel een klap voor mij. Het doet mij meer dan ik gedacht had”, klinkt het geëmotioneerd.

“Het is gebeurd op een hoek bij ons in de straat. Telkens als ik daar nu passeer, denk ik aan Wolly. Als ik andere katten zie, denk ik aan Wolly. Dan krijg ik het moeilijk. Het is echt een rouwproces waar ik door moet en dat gaat met ups en downs”, gaat het verder.

“Som ben ik bij vrienden en krijg ik het moeilijk. Dan ga ik naar het toilet en begin ik te wenen. Het is echt een maatje dat je verliest”, vertelt Jonatan in zijn YouTube-video. “Het heeft mij echt veel gedaan, maar ik ben nu wel uitgejankt.”

Jonatan overweegt ook om een nieuwe poes in huis te nemen. “Ik wil een kat die lijkt op Wolly, maar toch ook anders is. Een lieve poes, geen agressieve. Een kat die je ogen wil uitkrabben komt hier niet in huis”, besluit de vlogger.