Moe getergde Jonatan Medart haalt flink uit naar fans: “Ik ben geen aap in een kooi, he”

door: ASX
Jonatan Medart
Afbeelding bron: GoPlay

Het leven van een influencer is niet altijd een pretje. Die boodschap wil online content creator Jonatan Medart duidelijk maken in zijn nieuwe YouTube-video. De jonge Gentenaar haalt daarbij flink uit naar bepaalde fans.

“Afgelopen zomer heb ik echt vaak het gevoel gehad dat ik het benauwd kreeg”, begint Jonatan zijn oproep. “Het gebeurt vaak dat mensen stiekem foto’s van mij nemen. Dat vind ik best wel heavy”, gaat het verder.

Concreet haalt Jonatan een voorval aan dat onlangs plaatsvond. “Het is al gebeurd dat iemand stiekem foto’s van mij stond te nemen op een festival terwijl ik frieten sta te eten. Dan komt in mij de agressie naar boven. Ik word opgejaagd van al dat stiekem gedoe. Ik heb dan ook gewoon foto’s van die persoon gemaakt”, bekent de influencer.

“Als je een foto wil, vraag het dan gewoon. Ik ben heel toegankelijk, maar ik ben geen aap in een kooi he. Ik ervaar een bepaalde druk dat ik steeds ‘aan’ moet staan. Dat is dan allemaal even te veel”, klinkt het duidelijk geëmotioneerd.