Gustaph slaat keihard terug nadat hij bakken kritiek te verwerken krijgt: "Ongelooflijk"

door: STG
Gustaph Eurosong
Afbeelding bron: Eén

Donderdag 11 mei is het eindelijk zover. Dan zal Gustaph voor het eerst 'Because Of You' live brengen in de halve finales voor het Eurovisiesongfestival.

Het zijn spannende tijden voor Gustaph. In mei staat hij op het grote podium van het Eurovisiesongfestival in Liverpool. 

"We gaan het moeten waarmaken met de act", zei hij daar eerder over in Showbits. "Er zijn veel verhalen van acts die in het begin bij de bookmakers niet zo hoog staan, en opeens door de act of performance wel meer omhoog gaan", klonk het toen.

Hij kreeg dan ook massaal veel kritiek over zich heen na zijn overwinning in 'Eurosong'. De zanger slaagt dan ook keihard terug met een verrassing van jewelste. De voorbije weken werd er hard gesleuteld aan de act. Voor de backings zal hij beroep doen op niemand minder dan Sandrine Van Handenhoven. 

"We gaan de clip die we al gemaakt hebben voor de finale next level maken met extra performances en shots", klinkt het in de aankondiging op Facebook. "Sandrine heeft ook op de plaat meegezongen. Ik had beloofd dat, als ik ik het zou halen, ze ook mee mocht gaan", besluit hij.

Tags gustaph