Hugo Sigal gespot in politiecombi: "Wat heb ik verkeerd gedaan?"

door: STG
Hugo Sigal.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Hugo Sigal wist niet wat hem dinsdagochtend is overkomen. Hij werd gespot in een politiecombi.

Het gaat elke dag beter met Hugo Sigal. In november moest hij onverwacht afscheid nemen van zijn 'Colleken'. De laatste weken probeert hij steeds meer in het openbaar te verschijnen.

"Het gaat, met ups and downs. Op sommige dagen gaat het goed, op andere echt niet”, vertelt Hugo aan Gazet Van Antwerpen. “Het is een rouwproces waar ik door moet. Als ik één van onze liedjes hoor, begin ik spontaan te huilen, als ik door ons huis wandel, zie ik ‘Colleke’ lopen,... Maar het gaat stilaan beter. Ik bezoek sinds kort een rouwpsycholoog, dat helpt mij enorm."

Dinsdagochtend werd Hugo opgeschrikt door een bezoek van de politie. "Toen de politie mij belde, dacht ik: ‘wat heb ik verkeerd gedaan?'"

Het bleek om een stunt van de politie te gaan naar aanleiding van de Week van de Belgische Muziek. "Voor de Week van de Belgische Muziek kruipt de Antwerpse politie een week lang bepakt met wat micro’s en een handvol bekende artiesten in een combi om de Belgische muziek te vieren.

“We zijn een modern korps en we spelen graag in op de actualiteit”, klinkt het bij Wouter Bruyns, woordvoerder bij Politiezone Antwerpen.