Hugo Sigal heeft groot nieuws: "Eindelijk mag ik dit delen!"

door: COS
Hugo Sigal
Afbeelding bron: Photonews

VRT 1 heeft deze week de tv-programma's voor het najaar bekend gemaakt. Daarin vinden we heel wat sterkhouders terug.

Later dit najaar staat het negende seizoen van 'Het Huis' al voor de deur. Eric Goens nodigt opnieuw spraakmakende, boeiende en intrigerende bekende Vlamingen uit. Aan de succesformule wordt niet geraakt: de gasten worden uit hun gewone leefwereld gehaald en verblijven 24 uur lang in het huis. 

Gastheer Eric Goens graaft in het verleden van zijn gasten, reflecteert met hen over het heden en werpt een blik op hun toekomst. Van de kinderkamer, over de tv-kamer en de fotokamer, tot de sportkamer en de boomhut. 'Het Huis' is voor de gast een confrontatie met zichzelf, soms keihard of hilarisch grappig, soms ontroerend of verhelderend.

Een van de gasten is alvast dolgelukkig het nieuws te mogen aankondigen. "Oh ja, en eindelijk mag ik dit delen!", schrijft Hugo Sigal op Instagram. Hugo moest in november afscheid nemen van steun en toeverlaat Nicole Josy. Na een emotioneel zwaar jaar recht Hugo de rug en probeert hij weer vooruit te kijken.

Naast Hugo komen ook Riadh Bahri, Stephanie Planckaert en William Boeva langs. Dat Herman Brusselmans een van de gasten is, wisten we ook al. De drie resterende gasten die hun ziel blootleggen in het VRT 1-programma blijven nog even geheim.