Hugo Sigal krijgt geweldig nieuws te horen na overlijden van Nicole Josy: "Eerste keer"

door: STG
Hugo Sigal
Afbeelding bron: Photonews

In november moest Hugo Sigal onverwachts afscheid nemen van zijn Nicole Josy. Hoewel het geen makkelijke maanden zijn geweest, pikt Hugo nu stilaan de draad weer op.

In november vorig jaar moest Hugo Sigal onverwachts afscheid nemen van Nicole Josy. Een ongelukkige val van de trap werd haar fataal. Ze bezweek achteraf in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Intussen is er erg goed nieuws op komst voor Hugo. Hij wordt dit jaar de gastheer van een nieuw concept voor 'Winterrevue'. In december zal hij met heel wat vrienden op het podium staan.

Christoff, Bart Kaëll en Luc Appermont zijn van de partij, alsook Peter Van de Veire en ‘Familie’-acteurs Kürt Rogiers en Karen Damen. Maar ook Gert Verhulst is erbij. Hij heeft nog enkele mooie woorden voor Hugo.

“Ik ging meteen in op de uitnodiging van Hugo. Hij is al jaren een vriend van de hele familie”, zegt hij in het persbericht. “Als regisseur werkte ik al eens samen met Hugo, maar deze 'Winterrevue' wordt onze eerste keer samen op een podium.” De Winterrevue is vanaf december te zien in Theater Elckerlyck in Antwerpen.